Responsabilitat Social d'Empresa

Des de Tuti Serveis, fidels al nostre objectiu de promoure el desenvolupament comunitari i el nostre compromís vers l'educació, participem activament en diferents projectes, alguns dels quals promoguts per administracions públiques i d'altres per entitats o agrupacions de caire social.

Aquests són els projectes en què col·laborem. Per veure'n una explicació detallada fes clic damunt de les imatges.

logo AENOA logo Fundación para la Diversidad logo Bomberos Unidos Sin Fronteras logo Igualtat a les Empreses logo PEC NUST agenda2
 
 
Ayuda en Acción

"Ayuda en Acción" és una organització espanyola de cooperació per al desenvolupament, independent, apartidista i aconfessional que treballa per impulsar canvis estructurals que contribueixin a l'eradicació de la pobresa. Amb aquesta finalitat, des de 1981 treballen per millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides mitjançant programes de desenvolupament autosostenibles i campanyes de sensibilització i incidència política.

Avui dia, són presents en 21 països de tres continents. A Amèrica: treballen a Bolívia, l'Equador, El Salvador, Guatemala, Hondures, Mèxic; a l'Àfrica: Moçambic, Uganda i Guinea Equatorial; a l'Àsia, la seva activitat queda concentrada a l'Índia, el Nepal, el Paquistan, Bangladesh i el Vietnam.

"Ayuda en Acción" té com a principal missió millorar les condicions de vida de nens i nenes, les famílies i comunitats en països i regions pobres, mitjançant projectes autosostenibles de desenvolupament integral.

Visita el web d'Ayuda en Acción.