Responsabilitat Social d'Empresa

Des de Tuti Serveis, fidels al nostre objectiu de promoure el desenvolupament comunitari i el nostre compromís vers l'educació, participem activament en diferents projectes, alguns dels quals promoguts per administracions públiques i d'altres per entitats o agrupacions de caire social.

Aquests són els projectes en què col·laborem. Per veure'n una explicació detallada fes clic damunt de les imatges.

logo AENOA logo Fundación para la Diversidad logo Bomberos Unidos Sin Fronteras logo Ayuda en Acción logo Igualtat a les Empreses logo PEC NUST agenda2
 
 
Bomberos Unidos Sin Fronteras

L'organització BUSF va inscriure's oficialment a l'Estat espanyol el 6 de maig del 1996 com a Organització No Governamental d'àmbit iberoamericà. Actualment tenen filials a Guatemala, Nicaragua i el Perú.

Els seus principals objectius:

  • Davant catàstrofes: desplaçant els seus Equips de Resposta Immediata a les zones afectades per realitzar tasques com ara les de logística d'emergència, rescat, salvament o ajuda humanitària.
  • Projectes de cooperació: realitzen Projectes Iberoamericans de Formació Integral-Continuada davant emergències i catàstrofes naturals. Per a tal finalitat, van crear la "Xarxa Iberoamericana BUSF de Centres de Resposta davant d'Emergències i Catàstrofes Naturals" i des del 2005 fins el 2008 van executar un destacat Projecte de Desenvolupament per a la creació d'un servei permanent de potabilització i distribució d'aigua que avui dia beneficia més de 350.000 persones de l'Amazònia peruana.
  • Any rere any treballen per enfortir el seu compromís a l'Estat espanyol i a l'Amèrica Llatina per a la divulgació i sensibilització social davant d'emergències i catàstrofes naturals.
Visita el web de Bomberos Unidos Sin Fronteras