Responsabilitat Social d'Empresa

Des de Tuti Serveis, fidels al nostre objectiu de promoure el desenvolupament comunitari i el nostre compromís vers l'educació, participem activament en diferents projectes, alguns dels quals promoguts per administracions públiques i d'altres per entitats o agrupacions de caire social.

Aquests són els projectes en què col·laborem. Per veure'n una explicació detallada fes clic damunt de les imatges.

logo AENOA logo Fundación para la Diversidad logo Bomberos Unidos Sin Fronteras logo Ayuda en Acción logo Igualtat a les Empreses logo PEC NUST agenda2
 
 
Xàrter per a la diversitat

Fundació per a la diversitat

El Xàrter de Diversitat és una carta / codi de compromís que signen amb caràcter voluntari les empreses i institucions d'un mateix país, independentment de la seva mida, per certificar el seu compromís cap a:
  • Principis fonamentals d'igualtat.
  • Comportament de respecte cap al dret d'inclusió de totes les persones independentment dels seus perfils diversos, en l'entorn laboral i en la societat.
  • Reconeixement dels beneficis que brinda la inclusió de la diversitat cultural, demogràfica i social en la seva organització.
  • Implementació de polítiques concretes per afavorir un entorn laboral lliure de prejudicis en matèria d'ocupació, formació i promoció.
  • Foment de programes de no-discriminació cap a grups desfavorits.

La signatura del xàrter és gratuïta, perquè totes les empreses han de poder manifestar el seu compromís amb aquests principis sense cap cost. A més, emfatitza el compromís d'estendre aquest missatge a tot l'entorn de l'empresa –empleats, clients, proveïdors– per fomentar una comunitat que comparteixi els mateixos principis i que, per tant, potenciï la qualitat de vida i de treball de les persones i les seves organitzacions.

Tuti Serveis Pedagògics i Socials va signar el seu compromís amb el xàrter el dia 18 de març del 2011, en un acte oficial celebrat a la seu de PIMEC i presidit pels senyors Josep González, President de PIMEC, Josep Lluís Francesch, President de la Fundació PIMEC, i Joan Piñol, director de la Fundación para la Diversidad a Catalunya. L'acte, a més, comptava amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Visita el web de la Fundación para la Diversidad