Responsabilitat Social d'Empresa

Des de Tuti Serveis, fidels al nostre objectiu de promoure el desenvolupament comunitari i el nostre compromís vers l'educació, participem activament en diferents projectes, alguns dels quals promoguts per administracions públiques i d'altres per entitats o agrupacions de caire social.

Aquests són els projectes en què col·laborem. Per veure'n una explicació detallada fes clic damunt de les imatges.

logo AENOA logo Fundación para la Diversidad logo Bomberos Unidos Sin Fronteras logo Ayuda en Acción logo Igualtat a les empreses logo PEC NUST agenda2
 
 
Igualtat a les empreses

Els plans d'igualtat a les empreses

El projecte "Plans d'igualtat a les empreses de la ciutat de Barcelona" s'inscriu en el marc del Programa Municipal per a les Dones 2001/2004 de l'Ajuntament de Barcelona. Una línia fonamental del Programa és impulsar mesures per assolir la igualtat d'oportunitats al mercat de treball.

L'Ajuntament de Barcelona vol ser pioner en l'establiment d'un marc adequat per afavorir la responsabilitat social de les empreses. Es vol impulsar i donar suport a aquelles entitats que ja estan treballant en la implantació de mesures relacionades amb l'ètica empresarial tot destacant les relacionades amb la igualtat d'oportunitats.