Tuti - Avís legal
 

Avís legal

Llei dels Serveis de la Societat de la Informació (LSSI)

Tuti Serveis Pedagògics i Socials, S.L., responsable d'aquest lloc web (en endavant, Tuti), posa a disposició dels usuaris i usuàries el següent text, amb el qual compleix les obligacions establertes a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE núm.166, alhora que informa a tots els usuaris i usuàries del web sobre les seves condicions d'ús.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web es compromet a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí expressades, així com a qualsevol altra disposició legal que sigui d'aplicació.

Tuti es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d'informació que aparegui al web, sense que cap obligació de preavisar sobre els possibles canvis o modificacions.

1. DADES IDENTIFICATIVES

Nom del domini: www.tuti.es
Nom comercial: Tuti
Denominació social: Tuti Serveis Pedagògics i Socials
CIF: B61416707
Domicili social: Carrer de Sants, 254, baixos 3. 08028 - Barcelona
Telèfon: 934 513 371
Correu electrònic: tuti@tuti.es

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, textos i/o gràfics, són propietat de Tuti i, si no és el cas, Tuti disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors o autores. Tots els continguts del web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits als registres públics corresponents.

La reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització de qualsevol material d'aquest web requereix l'autorització escrita prèvia per part de Tuti. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considerarà un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor/a.

Els dissenys, logotips, textos i/o gràfics aliens a Tuti i que puguin aparèixer al web pertanyen als seus respectius propietaris i propietàries, esent ells/es mateixos/es responsables de qualsevol possible controvèrsia que el material pugui suscitar.

Tuti autoritza expressament que tercers puguin enllaçar directament continguts concrets del web, i en tot cas redirigir al lloc web principal (www.tuti.es).

Tuti reconeix a favor de les persones titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, però el seu esment o aparició al web en cap cas implicarà l'existència de drets o responsabilitat sobre el material, així com tampoc suport, patrocini ni recomanació.

Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial o respecte qualsevol altre dels continguts del lloc web, podeu fer-ho a través del correu electrònic tuti@tuti.es.

3. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

Tuti s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web si aquesta informació ha estat manipulada o introduïda per una tercera persona aliena a l'organització.

Aquest web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, Tuti pot garantir-ne el correcte funcionament els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. No obstant això, Tuti no descarta la possibilitat que existeixin errors de programació, o que s'esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals o d'altres circumstàncies imprevistes i alienes a Tuti, que facin impossible l'accés al web.

ÚS DE GALETES
Aquest lloc web fa servir galetes tècniques (petits arxius d'informació que el servidor envia a l'ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que Tuti considera imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc. Les galetes utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, i la seva única finalitat és fer més eficaç la navegació. Les galetes tècniques desapareixen en acabar la sessió de l'usuari o usuària. Aquestes galetes per si mateixes en cap cas proporcionen dades de caràcter personal.

Aquest lloc web també fa servir galetes estadístiques i analítiques de terceres empreses (Google) que recopilen dades sobre els visitants del web amb finalitats estadístiques. Emmagatzemen informació com ara les vegades que ens visiteu, les pàgines visitades dins el domini tuti.es, el navegador utilitzat, la resolució de pantalla, el sistema operatiu o el país des d'on ens visiteu.

Aquest lloc web també fa servir galetes de xarxes socials que permeten a usuaris i usuàries poder interactuar amb els seus comptes de diferents xarxes socials a través dels continguts del web de Tuti.

L'usuari o usuària té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser alertat/da de la recepció de galetes, així com impedir-ne la instal·lació al seu equip. Si us plau, consulteu les instruccions del vostre navegador per ampliar aquesta informació.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS
Des del web de Tuti és possible que us redirigim, a través d'enllaços, al contingut d'altres llocs webs aliens a l'organització. Atès que Tuti no pot controlar permanentment els canvis o modificacions del contingut que es produeixin als llocs web de tercers que enllaça, no assumirà cap tipus de responsabilitat respecte els continguts enllaçats. En tot cas, Tuti procedirà a la retirada immediata de qualsevol enllaç que pugui contravenir la legislació nacional o internacional, l'ètica, l'ordre públic, o simplement els valors de la pròpia organització.

Tuti, en compliment del que disposen els articles 11 i 16 de la LSSICE, es posa a disposició de tots els usuaris i usuàries, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de forma activa en la retirada o, si escau, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, els drets de terceres persones o organitzacions, l'ètica i l'ordre públic. En cas que com a usuari o usuària considereu que al web de Tuti existeix algun contingut que sigui susceptible d'aquesta classificació, us preguem que ens ho feu saber de forma immediata a través del correu electrònic tuti@tuti.es.

4. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web serà d'aplicació la legislació catalana, espanyola i europea, essent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals més propers a Barcelona.