L'època de vacances és ideal per oferir als nens i nenes una alternativa de lleure de qualitat. Els nostres projectes de vacances es basen en la creació d'un espai lúdic amb criteri pedagògic i avalat per un projecte educatiu que s'adapta a cada realitat. D'aquesta manera, vetllem perquè els nens i nenes puguin jugar, gaudir i aprendre mitjançant diferents activitats, jocs i tallers.

Aquest servei ha estat prestat per Tuti des de fa més de 24 anys, esdevenint una eina necessària per al col·lectiu escolar.

El suport donat als mestres pels nostres educadors i educadores permet crear unes programacions totalment segures i organitzades.

La responsabilitat de la selecció, contractació i seguretat del personal de suport no pot recaure també sobre el col·lectiu de mestres; Tuti ofereix la coordinació del servei sense generar treball extraordinari per als educadors i educadores.

Els nostres serveis

Casals

Els casals d'estiu són una clara alternativa per a les famílies i ens permeten oferir a nenes i nenes un espai físic adequat i unes activitats específiques programades amb una base pedagògica, cultural i creativa coherent.

Colònies i estades temàtiques

Les colònies i les estades ens permeten viure uns dies de màgia, companyonia i emoció. És l'activitat d'educació en el lleure on es poden treballar amb més intensitat tots els objectius que es formulin.

Les colònies i les estades s'adapten als requisits de l'entitat organitzadora, així com les edats les que es volen dirigir. Tot això, emmarcat en el nou espai que ens proporciona la casa de colònies i recolzat en un projecte pedagògic de qualitat.

Activitats esportives

L'època de vacances és ideal per a la pràctica de l'esport. Els nostres projectes es fonamenten en viure l'esport des d'una perspectiva lúdica i educativa.

Cases de colònies

Envieu-nos un correu electrònic i us informarem de la nostra acurada selecció de cases de colònies.