Escola Cercle - Formació en el lleure
 


Escola Cercle

Escola de lleure homologada per la Generalitat de Catalunya (núm. 39)

La nostra escola

L'Escola Cercle neix a Barcelona l'any 2004, vinculada a Tuti Serveis Pedagògics i Socials S.L., empresa amb 32 anys d'experiència en el camp del lleure, l'acció social i la formació.

Durant les darreres dècades, l'àmbit de l'educació en el lleure ha viscut una evolució cap a la professionalització i regularització de projectes i serveis que fa necessària una formació homologada i de qualitat, característiques que aquesta empresa sempre ha assumit com a filosofia i política interna de treball.

L'experiència acumulada, la convicció professional i moral i la implicació de l'equip humà qualificat que integrem Tuti , així com la disponibilitat dels adients recursos materials i logístics, han fet possible, convenient i viable, encetar aquest projecte educatiu.

És així com l'Escola Cercle és creada sota uns criteris de qualitat, seriositat i rigor, però sense perdre de vista l'entusiasme, el compromís i la vocació pedagògica de millorar dia a dia i de consolidar-nos com a referència de qualitat dins el sector, any rere any.

L'objectiu general de l'escola és oferir la possibilitat de formar-se en un sector en plena expansió com és l'educació en el lleure. La nostra proposta està avalada per la professionalitat de l'equip que engega el projecte, però sobretot per la creença que el món de l'educació en el lleure necessita professionals formats amb criteri.

Les finalitats educatives de l'Escola Cercle són:

  • Oferir una formació en l'educació en el lleure de qualitat i adaptada a les necessitats actuals de la societat.
  • Oferir les eines i els coneixements necessaris per treballar en el camp de l'educació en el lleure amb rigor i professionalitat.
  • Crear actituds solidàries i de tolerància, rebutjant discriminacions per motius d'edat, ètnia, religió, sexe o altres diferències de caràcter físic, psíquic o social.
  • Promoure el respecte als drets i les llibertats fonamentals de les persones i als principis bàsics de la convivència i la democràcia.
  • Promoure valors referits a la salut individual i col·lectiva, a la conservació del medi ambient, a la cooperació i a la pau.


La nostra formació

Propers cursos

Monitors/es de lleure infantil i juvenil

  • M0137-19, laborables matí - del 4 al 29 de novembre del 2019.
  • M0138-19, laborables tarda - del 4 al 29 de novembre del 2019.
  • M0139-19, intensiu nadal - del 21 de desembre del 2019 al 4 de gener del 2020.

Directors/es de lleure infantil i juvenil

Monogràfics

Cursos de teatre amateur amb la Clara Moraleda

  • TeatreJR, GRUP JÚNIOR Curs de teatre amateur - del 5 d'octubre del 2018 al 31 de maig del 2019.
  • TeatreJV, GRUP JOVE Curs de teatre amateur - del 6 d'octubre del 2018 al 25 de maig del 2019.
Grups reduïts

Borsa de pràctiques i laboral

Per tal de facilitar al màxim la inserció laboral, l'Escola Cercle i Tuti disposen d'una borsa de treball oberta a l'alumnat.

Més informació

Si voleu rebre informació sobre els nostres cursos de monitor/a o de director/a de lleure a la vostra adreça de correu electrònic, podeu demanar-la omplint el formulari de contacte.