Escola Cercle - Monogràfics de lleure
 

Monogràfics d'aprofundiment


Taller d'iniciació al teatre amb la Clara Moraleda (Leopolda Olda)

Clara Moraleda

La trajectòria teatral de la Clara no necessita gaire presentació... Mar i Cel, Scaramouche, Fang i Setge... i actualment la trobareu al teatre Poliorama fent El Llibertí. Tot i això, segur que molts la coneixeu millor pel seu alter-ego: Leopolda Olda. Sense dubte, la youtuber de parla catalana amb més prestigi i influència.

No et perdis la gran oportunitat de gaudir de tot el seu talent, simpatia i coneixements tècnics comprimits en aquest taller d'iniciació interpretativa.

No cal tenir formació prèvia. Només ganes d'aprendre, d'expressar-te, de passar-t'ho bé i de voler compartir amb la Clara tota la passió pel teatre.

Clara Moraleda   Clara Moraleda

INFORMACIÓ DEL TALLER

Està adreçat a joves d'entre 13 i 18 anys i es farà a l'Escola Cercle els dies 6, 13, 20 i 27 d'abril, i 4, 11, 18 i 25 de maig en horari de 17.30 a 19.00 hores.

El preu és de 100 euros i inclou un diploma d'aprofitament expedit per l'Escola Cercle, que et lliurarem un cop acabat el taller.

Per tal de formalitzar la matrícula pots omplir el formulari que trobaràs aquí sota i venir a fer el pagament en metàl·lic a l'Escola Cercle (C/ Sants, 254, baixos 3, de dilluns a divendres, de 8.00 a 18.30).

Les places són limitades. Tindrem en compte l'ordre de les matrícules formalitzades.

Actualment no tenim cap monogràfic obert. Properament en programarem de nous.

Com formalitzar la matrícula

Període

La matrícula ha d'ésser formalitzada, a tot estirar, una setmana abans de l'inici del curs.

Inscripció

Opcions:
  • En línia: si la inscripció està oberta i hi ha places disponibles, podràs fer clic al botó d'inscripció del curs que hagis triat, omplir el formulari d'inscripció i enviar-nos-el.
  • Correu electrònic: pots descarregar la fitxa d'inscripció *, emplenar-la i enviar-nos-la a l'adreça: info@escolacercle.com.
  • Presencialment: visitant-nos a l'Escola Cercle, de dilluns a divendres entre les 9:00 i les 18:00 hores. Adreça: C/Sants, 254, baixos 3, 08028 - Barcelona (veure plànol). Ens pots portar la fitxa d'inscripció * ja emplenada o bé emplenar-la aquí.

  • * Recorda que la teva plaça no quedarà en cap cas reservada fins que no hagis efectuat el pagament de la matrícula.
Pagament i formalització de la matrícula

Opcions:

  • Metàl·lic: visitant-nos a l'Escola Cercle, de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores. Adreça: C/Sants, 254, baixos 3. 08028 - Barcelona (veure plànol).

  • La plaça queda reservada a partir del moment en què es fa efectiu el pagament.
Anul·lació de la matrícula
  • En cas d'anul·lar la matrícula quan faltin més de set dies naturals per a l'inici del curs, l'Escola Cercle et retornarà el 60% de l'import abonat.
  • En cas d'anul·lar la matrícula quan faltin set dies naturals o menys per a l'inici del curs, perdràs la totalitat de l'import abonat.
Anul·lació del curs
  • L'Escola Cercle es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs si el nombre d'inscrits/es no arriba al mínim establert. En aquest cas, es notificaria la situació als i les alumnes inscrits i se'ls retornaria la totalitat de l'import abonat.

Per a qualsevol consulta o dubte que et pugui sorgir, no dubtis en contactar amb nosaltres per telèfon (934 513 371) o si ho prefereixes, mitjançant el formulari de contacte en línia.