Escola Cercle - Què oferim?
 

Què oferim?
L'Escola Cercle, mitjançant una acurada programació de cursos, monogràfics i activitats complementàries, es constitueix com a agent facilitador de les competències professionals necessàries per desenvolupar amb qualitat tasques de Monitor i Director de Lleure Infantil i Juvenil.

Les nostres accions es vertebren sota els principis pedagògics del paradigma constructivista i es desenvolupen en una línea metodològica explícitament participativa, oberta, basada en el raonament crític, la reflexió, la sostenibilitat ambiental, la coeducació, el respecte a la diversitat i als valors que promouen la convivència.

La nostra programació anual estable es complementa amb la programació d’accions formatives a mida, en funció de les demandes i necessitats ad-hoc dels nostres destinataris, tant si són interns (treballadors de la nostra empresa) com externs.
  • Cursos de monitors/es. Clica aquí si vols conèixer la programació dels cursos de monitors/es i tota la informació referent a la inscripció.
  • Cursos de directors/es. Clica aquí si vols conèixer la programació dels cursos de directors/es i tota la informació referent a la inscripció