Escola Cercle - Monogràfics de lleure
 


Curs de teatre amateur amb la Clara Moraleda

Clara Moraleda

La trajectòria teatral de la Clara no necessita gaire presentació... Mar i Cel, Scaramouche, Fang i Setge o El Llibertí, entre d'altres. A més, també és autora del llibre Excuses barates i la creadora-protagonista de la sèrie Coses que passen.

Tot i això, segur que molts la coneixeu millor pel seu alter-ego: Leopolda Olda. Sense dubte, la youtuber de parla catalana amb més prestigi i influència.

Després de l'èxit del taller d'iniciació al teatre del curs passat, la Clara inicia ara aquest nou projecte.

No cal tenir formació prèvia. Només ganes d'aprendre, d'expressar-te, de passar-t'ho bé i de voler compartir amb la Clara tota la passió pel teatre. Ah! I també ganes de sortir a escena! Perquè aquest curs trepitjarem un escenari real per representar La gran funció de final de curs.

Clara Moraleda   Clara Moraleda

INFORMACIÓ DEL CURS

 • Grup júnior (de 12 a 16 anys): del 5 d'octubre al 31 de maig, tots els divendres de 17.30 a 19.30h.
 • Grup jove (a partir de 16 anys): del 6 d'octubre al 25 de maig, tots els dissabtes de 11.00 a 13.00h.

El preu és de 350 euros i inclou un diploma d'aprofitament expedit per l'Escola Cercle, que et lliurarem un cop acabat el curs. Si ho prefereixes, pots fer el pagament per trimestres (1r trimestre: 150€; 2n trimestre: 150€; 3r trimestre: 50€). A més, si l'any passat vas ser alumne/a del taller d'iniciació al teatre tindràs un 10% de descompte (preu total: 315€. 1r trimestre: 135€; 2n trimestre: 135€; 3r trimestre: 45€). Aprofita'l!

Per tal de formalitzar la matrícula pots omplir el formulari que trobaràs aquí sota i venir a fer el pagament en metàl·lic a l'Escola Cercle (C/ Sants, 254, baixos 3, de dilluns a divendres, de 8.00 a 17.30).

Les places són limitades. Tindrem en compte l'ordre de les matrícules formalitzades.

Actualment no tenim cap monogràfic obert. Properament en programarem de nous.

Com formalitzar la matrícula

Període

La matrícula ha d'ésser formalitzada, a tot estirar, una setmana abans de l'inici del curs.

Inscripció

Opcions:
 • En línia: si la inscripció està oberta i hi ha places disponibles, podràs fer clic al botó d'inscripció del curs que hagis triat, omplir el formulari d'inscripció i enviar-nos-el.
 • Correu electrònic: pots descarregar la fitxa d'inscripció *, emplenar-la i enviar-nos-la a l'adreça: info@escolacercle.com.
 • Presencialment: visitant-nos a l'Escola Cercle, de dilluns a divendres entre les 9:00 i les 18:00 hores. Adreça: C/Sants, 254, baixos 3, 08028 - Barcelona (veure plànol). Ens pots portar la fitxa d'inscripció * ja emplenada o bé emplenar-la aquí.

 • * Recorda que la teva plaça no quedarà en cap cas reservada fins que no hagis efectuat el pagament de la matrícula.
Pagament i formalització de la matrícula

Opcions:

 • Metàl·lic: visitant-nos a l'Escola Cercle, de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores. Adreça: C/Sants, 254, baixos 3. 08028 - Barcelona (veure plànol).
 • Ingrés o transferència bancària : realitzant un ingrés o una transferència per l'import de la matrícula al compte ES33 2100 1314 4301 0031 8058 de CaixaBank. És molt important que al "concepte" de l'ingrés o transferència hi especifiquis com a mínim el teu nom i cognoms per tal que puguem identificar-te i reservar-te la plaça. Un cop realitzat, caldrà que ens enviïs el comprovant de l'ingrés per correu electrònic (info@escolacercle.com). També el pots venir a portar personalment a l'Escola Cercle, de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores. Adreça: C/Sants, 254, baixos 3. 08028 - Barcelona (veure plànol).

 • La plaça queda reservada a partir del moment en què es fa efectiu el pagament.
Anul·lació de la matrícula
 • En cas d'anul·lar la matrícula quan faltin més de set dies naturals per a l'inici del curs, l'Escola Cercle et retornarà el 60% de l'import abonat.
 • En cas d'anul·lar la matrícula quan faltin set dies naturals o menys per a l'inici del curs, perdràs la totalitat de l'import abonat.
Anul·lació del curs
 • L'Escola Cercle es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs si el nombre d'inscrits/es no arriba al mínim establert. En aquest cas, es notificaria la situació als i les alumnes inscrits i se'ls retornaria la totalitat de l'import abonat.

Per a qualsevol consulta o dubte que et pugui sorgir, no dubtis en contactar amb nosaltres per telèfon (934 513 371) o si ho prefereixes, mitjançant el formulari de contacte en línia.