Gestió de projectes culturals i socials

Tuti Serveis dissenya i gestiona projectes en l'àmbit socioeducatiu i cultural.

El nostre objectiu principal és oferir sevreis de qualitat amb un equip humà especialitzat i motivat, i amb un seguiment molt acurat per part dels nostres tècnics de l'equip de coordinació.

Som una empresa compromesa a oferir serveis personalitzats i adaptats a la realitat de cada territori.

 
 

Punts d'informació

Els Punts d'Informació Juvenils són un espai públic destinat al suport, orientació i assessorament dels i les joves, sobre diferents temes com: emancipació, formació i ocupació laboral, accés a l'habitatge, associativisme i voluntariat, cultura i lleure, medi ambient, salut, sexualitat, addiccions, mobilitat i cooperació internacional, turisme i vacances.

Objectius generals

Afavorir l'autonomia, el desenvolupament personal i la participació social dels i les joves mitjançant l'accés a tots aquells recursos informatius que puguin ser del seu interès.

Metodologia

La metodologia de treball se centrarà, des d'una òptica comunitària, en el desenvolupament de l'individu tenint en compte les seves motivacions i donant molta importància a l'acompanyament en el procés de presa de decisions.

Tuti gestiona a la seva seu un Servei d'Informació Juvenil (SIT) especialitzat en treball, estudis i lleure, des de l'any 1994.