Recursos i propostes
--- Responsabilitat social d'empresa

Cavall Fort

La revista Cavall Fort és una publicació adreçada bàsicament al públic juvenil, que prova de desvetllar el gust per la lectura entre els seus lectors i lectores tot despertant-los la curiositat pel món que els envolta, estimulant-los la creativitat i esdevenint, en definitiva, un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor. Els mateixos criteris de Cavall Fort s'apliquen també a El Tatano, una altra publicació del grup, orientada als menuts i menudes que es troben en les primeres etapes d'aprenentatge de la lectura.

Enllaç: http://www.cavallfort.cat


Sortir amb nens

Sortirambnens és una publicació digital que ofereix un ampli ventall d'activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aglutina gran part de l'oferta d'oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Hi fan propostes i donen alternatives d'activitats adreçades als nens i nenes i també d'activitats que es poden fer amb ells.

Enllaç: http://www.sortirambnens.com

Toc toc

Toc toc és una guia dels infants per a mares i pares que difon informació sobre activitats culturals dirigides al públic familiar i reuneix en una sola plataforma les propostes, procurant un millor i pràctic accés a la informació.

Enllaç: http://www.toctoc.cat

Timeout Barcelona

Timeout Barcelona és una publicació editada per Edició de Premsa Periòdica ARA, S.L. on podràs trobar informació detallada sobre un munt d'activitats per realitzar a la ciutat comtal.

Enllaç: http://www.timeout.cat

Demà sortim

A Demà sortim hi trobareu una completa agenda d'activitats a realitzar per arreu del país, des d'excursions a festes populars, passant per sortides i tallers. A més, hi trobareu a la vostra disposició un cercador que us permetrà de trobar les activitats més adients per realitzar sols, en família o amb els amics.

Enllaç: http://www.demasortim.com

Muntanya viva

Muntanya Viva és un web molt complet elaborat per l'Olga i l'Isaac, una parella de joves excursionistes que, tal com ells mateixos expliquen, l'any 2001 van començar al món de la muntanya des de zero, sense cap experiència prèvia. Al web hi tenen un gran recull de caminades i excursions elaborat a partir de les seves vivències muntanyenques de tots aquests anys.

Enllaç: http://www.muntanyaviva.cat

Petit explorador

El Petit explorador és un web que disposa d'un complet recull de les activitats infantils i juvenils més divertides per realitzar amb nenes i nens durant les vacances, casals d'estiu, colònies, caps de setmana... També hi trobareu una agenda i un programa de festes d'activitats infantils per gaudir del temps lliure amb la canalla.

Enllaç: http://www.petitexplorador.com

Verdi Kids

Els Cinemes Verdi de la Vila de Gràcia, especialitzats en cinema independent i en versió original, han posat en marxa Verdi Kids en col·laboració amb amb Drac Màgic, entitat dedicada a l'estudi i a la divulgació dels audiovisuals i la seva utilització en diverses activitats educatives. Es tracta d'una programació estable dins l'oferta dels Cinemes Verdi adreçada al públic infantil i familiar, que té com a objectiu donar a conèixer i rescatar un conjunt de produccions que tenen un alt interès tant temàtic com cinematogràfic. Podeu consultar la propera pel·lícula programada a Verdi Kids al web dels Cinemes Verdi.

Enllaç: http://www.cines-verdi.com/barcelona_ca/kids.php

Bocins de colors

El "blog" Bocins de colors posa a la nostra disposició un interessantíssim rebost de contes. Es tracta d'un web-magatzem que compila un munt de contes de temàtica i procedència molt diverses.

Enllaç: http://bocinscolors.blogspot.com/

La cuina dels titelles

La cuina dels titelles és un programa televisiu de cuina adreçat a nens i nenes. Els personatges principals del programa són el cuiner i el seu ajudant, els quals en cada capítol reben la visita d'un personatge d'un conte popular que els explica una recepta. Al web de TV3 hi podeu veure tots els capítols en línia i també podeu consultar algunes de les receptes d'aquests peculiars personatges, en aquesta pàgina: receptes.

Enllaç: http://www.tv3.cat/programa/14815

Ets el que menges

Ets el que menges és una revista digital sobre dietètica i nutrició feta per un col·lectiu de periodistes i professionals de la salut preocupats per l'alimentació i per la seva relació amb bona part de les malalties actuals.

Enllaç: http://www.etselquemenges.cat

Auditori.com

Al web de l'Auditori hi trobareu tota la programació musical que s'ofereix a l'auditori situat al carrer de Lepant de Barcelona, prop de Glòries. Hi podreu trobar concerts per a tots els públics i de diversos estils musicals.

Enllaç: http://www.auditori.com

Educabloc

L'Educabloc és un espai sobre educació i formació dirigit tant a formadors com a estudiants de totes les edats. Cobreix temàtiques diverses, des de motivació dels infants a programes educatius per a jubilats. També proporciona recursos formatius gratuïts i accessibles a través d'Internet, jocs i dinàmiques per inculcar valors, centres educatius, l'estudi d'idiomes. A més a més, el fet d'estar dissenyat en forma de bloc permet tractar també notícies d'actualitat relacionades amb el sistema educatiu català i europeu.

Enllaç: http://www.educabloc.cat


Edu365

El portal edu365.cat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya està destinat específicament a l'alumnat de tot Catalunya i a les seves famílies. Proporciona recursos i serveis molt útils per realitzar pràctiques, resoldre dubtes o aprendre a utilitzar Internet de manera eficient i segura.

Enllaç: http://www.edu365.cat

Xarxa de Parcs Naturals

El portal de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona proporciona informació detallada dels valors naturals, paisatgístics, ecològics i culturals dels dotze parcs que gestiona l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i també de les activitats que es desenvolupen en aquests espais.

Enllaç: http://www.diba.es/parcsn

Parcs i jardins

Al web de Barcelona pel medi ambient hi trobareu detallats els diferents "espais verds" de la ciutat de Barcelona, a més d'informació rellevant sobre medi ambient i sostenibilitat.

Enllaç: http://www.bcn.cat/parcsijardins

--- Responsabilitat social d'empresa