tuti - Salut i medi ambient
 

Salut i medi ambient
Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient és un projecte compartit i un marc de referència per a totes les organitzacions ciutadanes que vulguin contribuir a la millora de la sostenibilitat. El Compromís es plasma en un document amb valor estratègic i voluntat inspiradora que estableix 10 grans objectius, cadascun amb 10 línies d'acció, en l'horitzó del 2022.

Enllaç: http://www.sostenibilitat.cat

Fem aire més net

El Centre de Documentació de Medi Ambient (CDMA) us presenta un aparador virtual dedicat a l'aire, que s'inclou en l'acció de sensibilització per coresponsabilitzar la població en la reducció de la contaminació del Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire.

L'aparador és un web que recull recursos informatius sobre la qualitat de l'aire i temes que l'afecten, com l'energia o la mobilitat, amb l'objectiu de fomentar la sensibilització i la conscienciació ambiental.

L'aparador "Fem aire més net" té la voluntat d'esdevenir un punt d'accés que faciliti la identificació i localització de les fonts d'informació que es troben disperses en diversos webs i que provenen de diferents organismes i autors.

Enllaç: http://femairemesnet.webnode.com